Vill ni åka till Strömmagården?

Nästa vecka hyr jag stuga i Tingsryd, det är inte första gången jag åker till denna semesteranläggning som heter Strömmagården och inte heller den sista. Det är så avkopplande att komma dit för där får jag ägna mig åt min favoritsysselsättning som är fiske. Sedan kan alla människor behöva lite miljöombyte och för att få en lyckad semester behöver man faktiskt inte åka särskilt långt. För egen del så bor jag ju bara fem mil ifrån Strömmagården och vad jag vill få sagt med detta är att om man bara lyfter sin blick något så kan man upptäcka att det finns underbara platser alldeles nära där man bor, men det är lätt att bli hemmablind eller att tro att gräset alltid är grönare på andra sidan. Därför har jag ett tips till er alla, och det tipset är att även ni borde unna er att åka iväg till Strömmagården. När man hur stuga i Tingsryd av dem så finns det möjlighet till att vara med på fiske och jakt eller bara ta långa, härliga och stärkande promenader i skog och mark. Min fru är mycket för att plocka bär, så vi tar nog och åker tillbaka i slutet av sommaren när blåbären har mognat. Nu ska jag inte uppehålla er allt för länge, långrandiga inlägg orkar ingen att läsa. Jag gör som så för enkelhetens skull att jag stoppar in en länk här i texten om det här, så kan ni som känner att Strömmagården låter intressant gå in på deras egen sida och läsa mer om dem där. Jag är säker på att ni som hyr stuga i Tingsryd av dem kommer att tacka mig för tipset.